
تصور کنید زمینی دارید که تصمیم گرفته اید آن را به ساختمانی مسکونی،تجاری یا اداری تبدیل کنید.و هیچ تخصصی هم در این زمینه ندارید!
برای انجام این کار با خود می اندیشید که از کجا شروع کنم؟با چه کسی مشورت کنم؟چه مبلغی باید هزینه کنم؟ چه طرح و زیبایی را در مورد پلان و نما انتخاب کنم؟ساختمان مورد نیاز چه استحکام بنایی را لازم دارد؟استفاده از چه مواد و مصالحی مقرون به صرفه است؟ بعد از چه مدت زمانی عملیات ساختمانی پایان می یابد و قابل بهره برداری می شود؟و...و...و...
خب در اینجا شما "کارفرما" خطاب می شوید. که برای رسیدن به پاسخ سوالهایتان بایستی به افراد متخصص و با تجربه مراجعه نمایید.و آنچه به دنبال رسیدن به ان هستید "پروژه" نامیده می شود.
----------------------------------------------------
همانگونه که در بالا به ان اشاره شد،کارفرما شخصیتی است حقیقی(اشخاص عادی و ...).و نیز می تواند شخصیتی حقوقی(سازمانهای دولتی،شرکت های دولتی،شرکت های خصوصی،...) که به دنبال اجرای عملیات مورد نیاز خود یا همان پروژه است.
کارفرما برای رسیدن به سوالات خود در خصوص چگونگی اجرای پروژه به مهندسینی دارای صلاحیت مراجعه می کند که "مهندسین مشاور" نام دارند.مهندسین مشاور نیز پس از طراحی پروژه طبق میل کارفرما در قالب "پیمان"، اسناد و مدارکی را که "مدارک پیمان" نام دارد برای پیدا کردن سازنده یا همان "پیمانکار" و عقد "قرارداد" با او آماده می کند.
کارفرما امضا کننده یک طرف قرار داد است. و پیمانکار هم طرف دیگریست که قرارداد را امضا می کند.مهندسین مشاور نیز که جزو نمایندگان و جانشین قانونی کارفرماست،قرارداد را امضا می کند
نظرات ارسال شده